Regressie Therapie Praktijk Giesbeek
info@regressietherapiegiesbeek.nl

Reacties van cliënten

Reacties van cliënten die bij mij emotieve therapie, een regressiesessie of een numerologisch consult hebben ondergaan.

Reacties van mensen die bij mij een emotieve therapie hebben ondergaan:

“DE SESSIE HEEFT TWEE DAGEN NAGESUDDERD”

Een vrouw (49) vertelt bij aanvang van haar 3e afspraak: “Ik was verbijsterd over de vorige sessie. De sessie heeft 2 dagen na gesudderd, maar daarna voelde ik me zoveel beter. Echt bizar! Ik voel me rustiger. Ik was altijd zo snel opgefokt, had een kort lontje en vond mezelf totaal niet leuk. Dit is allemaal rustiger geworden. Heel apart en heel fijn. De druk in mijn hoofd is weg en voel me een stuk lichter en energieker. Waardoor ik mijn uren op het werk kan uitbreiden, ik heb tegen mijn vader gezegd dat ik zo blij met hem ben en dat ik zo veel van hem houd. Gisteren ben ik eerder weggegaan van mijn werk om bij te tanken. Ik herstel sneller als ik moe ben. Ik kan nu tijd voor mezelf nemen zonder me schuldig te voelen of gefrustreerd te raken. Ik eet anders, ik word me zoveel bewuster met alles en dat alles voelt heel erg goed. Ik kijk uit naar de volgende sessies en heb er echt zin in om dit verder aan te gaan.”

“DE PIJN WORDT WERKELIJK MINDER”

Een man (70) vertelt na de kernovertuiging sessie: “Het is toch wel heel bijzonder dat na 21 psychologen gezien te hebben, nu werkelijk pijn minder wordt en ophoudt te bestaan. Daar waar ik eerder bij therapieën wel inzichten kreeg, maar er niet naar kon handelen omdat ik elke keer weer opnieuw getriggerd werd, waardoor ik eigenlijk eerder slechter over mezelf ging denken en voelen, hoef ik nu niets te doen en lijkt het allemaal vanzelf te gaan. De pijn is weg en daarmee ook gedachten en gedragingen die ik eerder had (boosheid, dingen beter weten, ruzie maken, iedereen tegen me in het harnas jagen. Ik ben zo veel rustiger dan dat ik ooit was. En nu, na deze sessie, ben ik voor het eerst van mijn leven, helemaal vrij van gedachten. Ik voel me leeg, alsof ik niet meer na kan denken. Het voelt nog heel onwennig en kan niet zeggen of ik het een fijn of niet fijn gevoel vindt, maar apart is het. Dit is echt uniek; nog nooit eerder gebeurd.”

EVALUATIE VAN EEN MAN EEN HALF JAAR NA AFRONDING VAN HET EMOTIEVE THERAPIETRAJECT:

“Tijdens de therapie was ik altijd al heel enthousiast en verrast over de resultaten. En waren mijn doelen bij de afsluiting zo goed als allemaal bereikt. Nu een half jaar na de therapie kan ik zeggen dat het leven me veel meer toelacht. Waar mijn leven eerst uit angsten bestond, bestaat mijn leven nu voor een groot deel over dingen waar ik zin in heb. Ik doe dingen die bij mij passen en welke goed voelen. Ik ontmoet nieuwe mensen en doe nieuwe dingen. Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar een eigen huis, iets wat ik eerder voor onmogelijk hield dat ik een eigen huis zou kunnen kopen. Het is alsof mijn leven nu gaat zoals ik het wil. Ik heb veel meer energie en kan maar door blijven gaan. Tijdens de verhuizing was ik soms wel 16 uur per dag in touw, iets wat eerder onmogelijk was. Ondanks dat er in mijn hoofd soms nog wel sprake van onzekerheid was, wist mijn hart dat het goed was. Dus soms is er in mijn hoofd nog wel enige onrust, maar in mijn lijf is er (zo veel meer) rust. Heel veel dingen zijn in een sneltreinvaart positief geworden; ik ga anders met mensen en situaties om; ik maak andere keuzen, durf nu vragen te stellen en in gesprek te gaan over bepaalde dingen, wat ik eerder echt niet durfde. Ik ben dingen aan het ontdekken en grenzen aan het verleggen, waar ik eerder bang was voor consequenties, voel ik me nu veel vrijer. Ik ben zeer content over de therapie en het hele proces en ben benieuwd wat er allemaal komen gaat.”

 

“IK KOM TOT NIEUWE INZICHTEN”

Iemand vertelt bij de 3e afspraak: “Wat ik zo bijzonder vindt, is hoe de sessies van de vorige keer zo doorwerken. Door het gesprek met jou werd ik me bewust van dingen waar ik me nog nooit bewust van ben geweest. Maar ook thuis toen ik alles de revue nog eens liet passeren, kwamen er inzichten die ik nog nooit eerder zo gezien heb. Ik heb me mijn leven lang aangepast en ben heel hard gaan werken om gezien te worden. Ik heb het nooit zo ervaren, maar nu is het zo duidelijk dat ik dat altijd gedaan heb. En dat wil ik niet meer. Ik wil me niet langer aanpassen en alles tot in perfectie doen. Ik wil en ga meer voor mezelf kiezen. En meer genieten van het leven i.p.v. vooral heel hard voor anderen werken. Ik ben zo blij dat de puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen. Ik mag nu voor – en met  mezelf aan het werk en daar mijn profijt uit halen”.

“WAT BIJZONDER!”

 

Een client (70) zei na de afsluiting van de 1e sessie na de intake: “Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en in mijn lijf, die ik niet kan tegenhouden. Jee zeg, wat bijzonder!” Dit herhaalde hij een aantal keren, want hij was helemaal perplex over hoe goed hij zich voelde. Iets wat hij niet verwacht had te kunnen voelen. Na de 2e sessie na de intake zei hij na de afsluiting: “O wat is die afsluiting lekker! Ik voelde me helemaal gevuld worden met kracht. Ik voel me als een jonge God worden. De kracht overmant me. Heel fijn om te voelen. Bij de 3e sessie vertelt hij dat dingen echt anders worden. Zo noemt hij als voorbeeld dat hij een film heel vaak gezien heeft en altijd moest huilen. Nu had hij deze film gezien en voor het eerst in zijn leven zag hij nu niet alleen de hoofdpersoon, maar zag hij ook andere dingen en andere rollen in de film. “Dat is wel heel anders!” “Heel  bijzonder!”  

Reactie van een client na 7e afspraak van de emotieve therapie:

Een client zei na de 7e afspraak: “Ik heb het gevoel dat ik met dit traject helemaal open gebroken en binnenste buiten gekeerd word en dat ik nu helemaal tot de kern kom. Ik voel me zo veel beter! Ik heb zo veel meer lucht en mijn (fysieke) pijn is weg. Het voelt alsof mijn manifestatiekracht begint te borrelen. Ik ben zo dankbaar hiervoor. Dit is waar ik voor kwam. Ik ben vrolijker, heb meer energie en zit zo veel beter in mijn vel. Heel fijn.”

Reactie van client na 6e afspraak van de emotieve therapie:

“HET GAAT GOED”

“Het gaat goed. Ik lach elke dag. Ik heb meer humor. Ik voel me meer op mijn gemak. Mensen vinden me aangenamer. Het valt me op dat contacten met anderen soepeler verlopen en anderen meer in mij investeren; ’t gesprek bloedt niet meer dood, we blijven beter in gesprek. Mensen zien ook dat ik meer op mijn gemak ben en dat het me lukt om mijn gedachten positiever te houden. Eerder was ik boos en verdrietig dat ik geen eigen huis heb, geen relatie, geen intimiteit. De laatste weken komen er regelmatig leuke herinneringen voorbij en zie ik spontaan leuke dingen gebeuren of herinner ik ze me. Ik heb op dit moment helemaal geen reden om me beter te voelen, want mijn ouders en een vriendin zijn vakantie en ik ben 2 weken alleen geweest. Voorheen zou ik ontevreden en verdrietig zijn geweest als ik alleen was. Nu niet. Ben wel even boos geweest, maar dat was omdat iemand een afspraak afzegde. Ik heb zowaar een punt achter dit contact gezet zonder ook maar een greintje angst te voelen. Ik laat me nu niet meer alles gebeuren. Eerder bleef ik vaak in dezelfde gedachten hangen en had ik het gevoel dat het nooit zou veranderen. Nu geloof ik dat het wel kan veranderen. Ik maak me niet meer zo snel druk als er dingen gebeuren. Eerder liep ik voor spannende dingen weg, nu ga ik het aan. Als ik een vraag heb, dan stel ik deze. Voorheen durfde ik geen vragen te stellen en zou ik me in mezelf terug trekken. Ik ging als een manke door het leven, maar dat is nu zeker niet meer het geval. Het fijne van deze therapie is dat je geen herbelevingen hebt. Ik ben na een sessie wel wat duf, maar heb er verder geen last van. Het is intensief in zijn uit- en doorwerking, maar het voelt niet intensief. Na een sessie ervaar ik geen rollercoaster-gevoel, wat ik bij alle andere therapieën wel heb ervaren. Bij de andere therapieën zat ik thuis altijd nog ‘na te kauwen’, maar dat heb ik met deze sessies niet. Ik ben zo blij dat ik deze therapie heb mogen ontdekken en ben gaan doen. Het geeft echt verandering. Ik lach eindelijk weer.”

“DIT HAD IK NOOIT DURVEN DROMEN”

“Het gaat zo onvoorstelbaar goed met me!. Nooit durven dromen dat deze therapie dit effect zou kunnen hebben! Ik ben niet meer moe, heb geen lichamelijke klachten meer, ik hoef overdags niet meer te slapen. Ik sta ’s morgens op met het idee: “nieuwe dag, nieuwe kansen!”. Als je nagaat dat ik eerder en over lange tijd (maanden) 15 uur per dag sliep en dan nog moe was. Ik slik voor het eerst in 20 jaar geen antidepressiva mee. Spannend en moeilijk om af te bouwen, maar ik voel weer, ik lééf weer! Ik ben uit de vicieuze cirkel waar ik jaren gevangen in heb gezeten, door mijn vermoeidheid, m’n rug- en hoofdpijn, pijn in de spieren en gewrichten. Zelfs de klachten van het carpaal tunnelsyndroom zijn verdwenen. Had nooit gedacht dit op deze manier nog te kunnen ervaren. Ik ben trots op mezelf (wat ik niet ken van mezelf) en ben een gelukkig mens. Het voelt alsof ik een 2e leven heb gekregen en een 2e kans. Ik ben zo verwonderd over wat er allemaal gebeurt en wat ik allemaal voel. Dit is echt ongelofelijk! En zó dankbaar hiervoor! Eerder had ik dromen, nu heb ik plannen!”

Wonderlijk wat er keer op keer gebeurd! In het begin had ik geen idee wat ik verwachten moest en liet ik maar gewoon gebeuren wat er gebeurde. Het is zo duidelijk voelbaar in mijn lijf. Ik ervaar dingen die ik nooit ervaren heb en die ik zelf ook nooit zou kunnen bedenken.. Het woord wonderlijk blijft telkens bij me opkomen. Ik ben zo veel meer in mijn kracht gekomen door deze therapie. Ik kan nu hardop zeggen en ook werkelijk voelen dat ik wél goed genoeg ben! En voel me daar heel vreugdevol bij. Dit in tegenstelling tot de depressieve en minderwaardigheidsgevoelens waar ik mee binnen kwam bij aanvang van de therapie.

 Wat ik ook zo bijzonder vind, is dat ik het gevoelscentrum de ene keer anders ervaar als een andere keer. In het begin ervaarde ik het als een soort van draaikolk waar alle negatieve emoties naartoe gingen en waarna het steeds weer rustig werd als we een emotie vermengd hadden. Dat nare gevoel houdt dan letterlijk op te bestaan en ik ervaar daarna alleen nog maar rust. Eerst was die rust warm, maar nu krijgt het steeds vaker een vrolijke, scherpe energie (wat voelde zoals ik vroeger was toen ik me nog lekker voelde). Alsof ik uit een sluimertoestand kom. Ik moet elke keer bijna lachen als ik dat gevoel voel, zo fijn. Ik ga na elke sessie weer een paar kilo lichter naar huis toe.”

“Ik ben lange tijd bij een psychiater onder behandeling geweest vanwege mijn depressieve gevoelens. Verschil tussen contact met psychiater en deze werkwijze is dat je bij een psychiater in je hoofd blijft. Ik zei bij de psychiater overal ‘ja’ op. Ik kreeg opdrachten , welke ik moest doen en ook wel deed, maar dat was en bleef altijd een kunstje. Ondanks al het oefenen werd het nooit eigen. En hier, nu gaat het vanzelf. Ik had twijfels toen je vertelde over je werkwijze, maar ben zo blij dat ik het toch gedaan heb. Het gekke is dat ik bij elke afspraak dacht dat er niet zo veel veranderde, maar tijdens onze gesprekken werd elke keer weer duidelijk dat ik aan het veranderen was. Heel bijzonder. Ik zeg ‘ja’ als ik ja denk, maar nu ook ‘nee’ als ik nee denk. Er is een groot verschil van voor en na de therapie. Daar zal niet iedereen blij mee zijn, maar ik wel.”

Halverwege de therapie zei iemand die kampte met burn out “de manier waarop dingen binnen komen is anders. Er is minder strijd met mezelf en met anderen. Gevoelens zijn nu meer vanuit compassie, meer van “Jij bent zoals jij bent en ik ben zoals ik ben”. En dat geeft rust en ruimte. Ik kom steeds meer in verbinding met mezelf en daarmee ook met de ander en dat is wel heel bijzonder om te ervaren.”

 

 

“In de afgelopen 20 jaar heb ik om de zoveel tijd gesprekken gehad met psychiaters en psychologen en coaches en heb ik EMDR gedaan. Emotieve therapie was nieuw voor mij. Eigenlijk wilde ik regressietherapie, maar zag ik er wel heel erg tegenop om terug naar mijn jeugd te gaan. Met emotieve therapie is het niet nodig om naar de situatie terug te gaan, maar ondanks dat is het wel opgeschoond. Ik ben in een hele nieuwe dimensie gekomen; er heeft een totale opschoning van mezelf plaats gevonden. Ik hoefde er voor mijn gevoel weinig voor te doen, behalve natuurlijk naar de afspraak komen en de sessie ondergaan, maar ik hoefde situaties niet uit te diepen. In vergelijking met EMDR vind ik emotieve therapie completer. EMDR gaat over momentopnames, maar daar kun je niet altijd bij komen. Bij emotieve therapie heb je alleen maar je emoties nodig en gebeurde het eigenlijk vanzelf. Ik hoefde alleen maar de therapeut te volgen en de veranderingen dienden zichzelf vervolgens vanzelf aan. Ongekunsteld, maar natuurlijk. Heel bijzonder.”

 

“ Voordat ik met emotieve therapie startte, ben ik 2 jaar in behandeling geweest bij een grote psychiatrische instelling waar ik elke week moest komen en opdrachten moest doen. En hier… hier kom ik 1 keer in de maand 2 uur en dingen veranderen een soort vanzelf… Dit is zo’n vriendelijke behandelwijze en jij hebt zo de tijd en rust voor echt contact, wat maakt dat ik nu doe wat ik doe. Ik doe dingen waarvan ik een half jaar geleden gedacht had dat ik die nooit zou doen, maar ben er nu zo blij mee dat ik ze doe. Ik kan dollen met anderen, en initiatieven nemen, en zelfs voorop lopen, waarvan ik nooit gedacht had dat ik dat zou kunnen of zou doen. Dat hoeft natuurlijk ook niet altijd en overal, maar dat ik het kan en doe, vind ik wel (nu nog bijna) onvoorstelbaar.”

“Sinds de vorige keer (de intake) voel ik al dat het één en ander aan het veranderen is. Ik heb nog nooit geen dingen verteld en ik heb er eigenlijk ook nooit zo over nagedacht, maar na dat gesprek is er wel het één en ander aan bewustzijn losgekomen en voelt het nu al alsof er iets veranderd is. Ik voel me een soort van meer opgelucht. Ik ben altijd nogal sceptisch, en nu nog wel, maar weet wel dat er iets gebeurd. Nu net tijdens de 1e sessie was het net alsof er iets bij me weggezogen werd, alsof er iets uit mijn lichaam getrokken werd en dat voelt heel fijn. Het voelt leeg. Prettig leeg. Heel bijzonder.”

“Wat ik miste, heb ik nu weer terug. Ik wist niet dat ik het had, en dat ik het kwijt was, en dat ik het weer terug kon halen. Nu ik het weer terug heb, voel ik me krachtig en sterk, ik voel mijn eigen energie, mijn eigen kracht, waarvan ik niet wist dat ik die had en in me heb. Heel fijn en heel bijzonder. Magisch!”

“Het is inmiddels een half jaar geleden dat ik de emotieve therapie afgerond heb en dit is het beste waar ik ooit voor gekozen heb. Ik heb mezelf teruggevonden en dat is het beste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven. Ik kan nu zonder schuldgevoelens voor mezelf kiezen en daarmee ook voor de ander. Ik heb inmiddels een relatie waarin ik mezelf kan zijn en waarin ik duidelijk kan aangeven dat ik ben wie ik ben en dat ik mezelf niet (meer) ga aanpassen aan de wensen van een ander. Natuurlijk wil ik rekening houden met de ander, het is tenslotte geven en nemen in een relatie, maar ik cijfer mezelf niet langer meer weg, maar kan nu op een goede manier voor mezelf kiezen. Dat is beter voor mij, maar ook voor de ander. Dit maakt dat ik me goed voel en goed voor de ander kan zijn. Ben heel blij hoe het nu gaat en dat alle depressieve stemmingen en piekeren achter de rug zijn. Ik kijk uit naar de toekomst en heb weer zin in het leven. Iets wat een lange tijd niet het geval is geweest.”

Hieronder een aantal reacties van mensen die bij mij een regressiesessie gedaan hebben:

Met een vrouw (51) gewerkt aan haar angsten. Deze mevrouw kampt met zowel fysieke als emotionele klachten. Deze mevrouw heeft een scootmobiel, vanwege klachten aan haar voeten. We hebben in een sessie gewerkt
aan haar angsten. Een week na de sessie stuurt ze me een foto van haar voeten met de tekst “eerder was mijn voet zo” (foto boven)

Na een paar dagen appt ze me dat ze elke dag 2 keer met haar hond loopt, dat haar voet geen pijn meer doet en dat ze daar zo blij mee is!!!! Ze appt ook dat ze al lange tijd niet meer met de hond gelopen had en dat ze dat voor de sessie alleen nog maar met haar scootmobiel deed. Het bijzondere hiervan vind ik zelf, dat de sessie niet gericht was op haar voeten of benen, maar dat dit ‘bijvangst’ is, aangezien we gewerkt hadden aan haar angsten. En waarvan ze ook blij was met het effect van de sessie. Ze gaf aan uit te kijken naar een volgende sessie vanwege de onverwachte en goede resultaten. (Resultaat foto onder)

“Sinds de sessie ben ik veel lichter en blijer. Ik heb altijd mensen om me heen nodig, maar na de sessie ben ik 2 weken alleen thuis geweest. Ik voel me gewoon fijn, (ook) alleen. Ik voel me niet meer eenzaam. Ik heb een belangrijk deel van mijn verdriet losgelaten en voel me kalmer en meer mezelf.”

Sinds mijn sessie bij jou, voel ik me veel lichter en blijer. Er is een ballast van me afgegaan, waarvan ik me niet eens bewust was dat ik die met me mee droeg."

“Ik heb alles wat me hart wenst, maar ondanks dat, kon ik me niet intens gelukkig voelen. Tijdens de sessie kwamen er onverwachte ervaringen op en heb ik dingen doorleefd die ik niet voor mogelijk had gehouden. Sindsdien is er iets veranderd en kan ik nu soms intens gelukkig zijn.”

“Ik heb mijn hele leven last van spanningen gehad. Ik heb veel verschillende dingen gedaan om er van af te komen, maar niets hielp echt. Het lichaamswerk wat jij doet, brengt me meer rust en daar voel ik me goed bij.”

“Tijdens de sessie kreeg ik inzichten dat dingen anders zijn dan ik dacht. Ik voel me sindsdien veel ontspannener en fijner. De klacht is zo goed als weg en dat is heerlijk.”

“Het duurde even voordat ik een verandering voelde, maar nu merk ik wel dat er echt een aantal dingen veranderd zijn in mijn leven. Ik trek me niet zo veel meer aan van wat mijn moeder tegen me zegt, terwijl me dat eerder echt wel kon raken en bezighouden. Ik kan dingen makkelijker naast me neerleggen en doen wat goed voelt voor mij. Ik ben van mijn buikpijn en darmklachten af.”

“Presentatie gehad: was heel ontspannen!!! Heb leuke gesprekken gevoerd en door mijn ontspannen enthousiasme kwamen er ook weer mensen op me af. … Je therapie werpt vruchten af. Nog wel beetje angstzweet, maar goed gevoel!”

“Wat een mooie ervaring. Het geeft antwoord op mijn vragen en is een bevestiging van wat ik al dacht.”

“De sessie bij jou heeft me niet helemaal gebracht wat ik hoopte. De grootste klacht waarvoor ik kwam was met die ene sessie niet weg, maar er zijn wel een aantal andere dingen veranderd in mijn leven, die ik zeker wel prettig vind. Ik ga kijken hoe het verder door gaat werken.”

“Ik kom vaak nog bij mezelf op onze sessie terug als zijnde een omslagpunt van waar ik echt voor mezelf en mijn geluk ben gaan kiezen….Heel waardevol!”

“Ik wist niet dat ik zoveel verdriet bij me droeg. Bijzonder om te ervaren hoe zo’n sessie werkt en dat ik daarna zo anders in het leven ben komen te staan.”

“Ben echt beter voor mezelf op gaan komen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor.”

“ik wist niet dat ik zo veel last had van hetgeen ik in de sessie tegenkwam. Kennelijk droeg ik veel meer bij me dan ik dacht. Ben blij dat ik daar nu vrij van ben. Ik voel me hierdoor een stuk beter.”

Reactie van clienten die numerologisch consult hebben gehad:

“Zo herkenbaar en zo helder. Ik heb heldere antwoorden gekregen op mijn vragen “Waartoe ben ik hier? Wat is de bedoeling van mijn leven?. Bijzonder dat de getallen zo aansluiten op datgene wat ik al aan het doen ben. Ik had al het idee dat ik op de goede weg zat, maar dit consult is een bevestiging wat ik met vlagen al denk en voel, maar waarbij ik soms toch nog aan mezelf twijfel of aan de dingen om me heen. Dit consult geeft me inzichten over mezelf; over wat ik gedaan heb, wat ik doe en waar ik naartoe onderweg ben, om steeds meer mezelf te worden. Dan kan ik doen waar ik blij en gelukkig van wordt, dan sta ik vooral in mijn kracht en is twijfel niet meer nodig of in ieder geval, stukken minder. Dan kan twijfel me helpen om goede keuzen te maken i.p.v. dat het me onderuit haalt.”

“Ons gesprek heeft me heel veel inzichten gegeven en voelt alsof er allerlei puzzelstukjes op de goede plek gevallen zijn. Het is alsof de puzzelstukjes zo in elkaar vallen. Ik heb het ervaren als een soort van terugkijken op mijn leven en met jouw tekst en uitleg geeft het me naast inzicht en rust, ook een soort acceptatie van hoe dingen gelopen zijn.  Het klopt zo ontzettend. Heel bijzonder.”

“Wat apart dat het zo herkenbaar en kloppend is.”

 

“Wat een bijzondere ervaring. Nooit gedacht dat er zo veel informatie in de getallen van je geboortedatum en namen zitten. Ik heb echt inzichten gekregen. Jouw materiaal is zo overzichtelijk, compact en helder dat in een paar tellen helder wordt, wat bedoeld wordt en wat goed overeenkomt met mijn ervaringen en gevoel. Het geeft hele duidelijke handvatten wat ik mag gaan doen.

Ik gun iedereen zo’n consult; het helpt zo om jezelf en het leven beter te begrijpen. Het zou mooi zijn als kinderen dit al op school zouden krijgen. Zodat ze niet alleen inzichten krijgen in zichzelf, maar ook in elkaar. Ik vermoed dat dat ook kinderen rust en acceptatie kan brengen. Het geeft mij in ieder geval meer inzicht en daarmee meer begrip en rust in mijn leven. En inzicht in dat wat ik mag en wil gaan doen. Hele fijne manier om zo inzichten te krijgen.”